Belt u ons direct op 0900 - 99 55 995, onze verhuisadviseurs staan u te woord voor al uw vragen. Informatie verkrijgen over voordelig verhuizen via email is natuurlijk ook mogelijk: onze contactgegevens
Movinghelp.nl, het verhuisbedrijf dat u helpt verhuizen!
Movinghelp.nl - boek nu bij de huur van uw opslagunit direct de verhuizing!

Inpaktips internationaal verhuizen

Als u internationaal gaat verhuizen kunt u toch geld besparen op de verhuiskosten door bijvoorbeeld zelf in te pakken. Hieronder vind u een aantal handige tips. Let wel, de ingepakte goederen dienen altijd door de verhuizers van Movinghelp.nl nagekeken te worden. Dit om verzekeringtechnische redenen en natuurlijk om schade te voorkomen.

Coderen

Het is verstandig om per kamer in te pakken en de dozen te 'merken' met de inhoud en het nummer van de kamer in het huis van bestemming (bij onze verhuisdozenservice ontvangt u standaard voldoende stickers en inpakpapier). Geef in uw nieuwe huis aan elke kamer dus een nummer. Indien u wenst, kunt u een lijst maken met per doos een uitgebreide inhoudsbeschrijving. Natuurlijk kost dit meer tijd, maar je vindt sneller wat je zoekt.

Electronische apparatuur

Gebruik - indien mogelijk - voor apparatuur de originele dozen en tref noodzakelijke voorzieningen voor pc en cd spelers. Vul de dozen op met kranten, pakpapier of dekens. Pak geen scherpe dingen bij kwetsbare zaken. Verder kunt u zelf de wasmachine los- en vastkoppelen, vergeet niet het restwater eruit te laten lopen en zet de trommel met de transportbeveiliging vast om beschadiging te voorkomen. Plak de deur van de ontdooide koelkast dicht met tape en zorg dat hij bij de verhuizing rechtop komt te staan. Zet de vrieskist in de nacht voor de verhuizing op de hoogste stand en isoleer hem tijdens de verhuizing met dekens.

Breekbare zaken

Serviesgoed inpakken vereist extra aandacht. Wij beschikken over speciaal pakpapier om het serviesgoed op een goede manier in de dozen te stoppen. Rol tafelzilver in vloeipapier. Breekbare spullen dient u in te wikkelen. U kunt dit dan mogelijk samen met bijvoorbeeld linnengoed inpakken. Geef door middel van stickers aan dat de doos extra aandacht verdient (bijvoorbeeld BREEKBAAR, GLASWERK). De zwaardere zaken (zoals borden) moeten onder in de doos. Zet zeer breekbaar glaswerk (zoals wijnglazen) en flessen rechtop in de doos. Brandbare en gevaarlijke stoffen apart houden.

Zware goederen

Het is niet verstandig om veel zware kleine goederen (zoals boeken) bij elkaar in een verhuisdoos te doen. Gebruik deze boeken als bodem en stop de lichtere spullen bovenin om op te vullen. De boeken dienen liggend verpakt te worden om beschadiging aan de rug te voorkomen. Maak de dozen niet te zwaar en gebruik kleine dozen voor zware goederen. Dit maakt het verhuizen makkelijker en de kans op schade kleiner.

Kleding en kleden

Kleding kunt u ophangen in speciale garderobedozen, die u van ons ontvangt. Zo worden ze kreukvrij vervoerd. Vouw de kleden niet, maar rol ze op om kreukvorming te voorkomen.

Gordijnen en lampen

Gordijnen kunt u uit de rails halen en in de dozen doen. Haal verder de lampen los en plaats de lampenkappen rechtop in een doos. Wees voorzichtig met het pakken van deze onderdelen.

Klokken en schilderijen

Bij klokken dient u de slinger in de kast vast te zetten. Laat grote (staande) klokken, maar ook spiegels en schilderijen door ons inpakken. Hiermee bent u verzekerd van de beste bescherming tijdens uw verhuizing.

Planten

Afhankelijk van de afstand en de verhuistijd is het mogelijk om planten mee te nemen. Kleine planten bij elkaar in een doos zetten, grote planten verzorgen wij.

Auto's en motorfietsen

Maak de benzinetanks zoveel mogelijk leeg en koppel de accu's af. Let bij de laden altijd op mogelijk breekbare of lekkende voorwerpen.

Waardevolle spullen

Laat geen sleutels in kasten en bureaus zitten, ze kunnen zoekraken. Zorg dat u sleutels, geld en cheques in uw handbagage houdt. Dit geldt natuurlijk ook voor dure sieraden en belangrijke papieren. Andere waardevolle spullen zijn het gereedschap. Houdt ze apart, zodat u in het nieuwe huis weer snel aan het werk kunt.

verhuizen buitenland | transport | checklist
met gemak verhuizen
Movinghelp.nl vrachtwagen Movinghelp.nl is de grootste en de meest bezochte internetsite op het gebied van verhuizen. Ook verhuizen wij mensen exclusief voor Citybox door heel Nederland.

Nieuw!!   Nieuw!!   Nieuw!!   Nieuw!!   Nieuw!!
Een uniek boekingssysteem voor uw Self Storage verhuizing. Vul onze advieswijzer in om uw Self Storage verhuizing te berekenen.

Vanaf 2004 heeft Movinghelp.nl al meer dan 4 miljoen bezoekers gehad op haar site. Daarnaast hebben wij afgelopen jaar meer dan 2500 verhuizingen uitgevoerd met veel plezier.

Ervaart u zelf het gemak van verhuizen met Movinghelp.nl!
Movinghelp.nl verhuisdozen en inpakmateriaal
Bij iedere vestiging van Shurgard en Citybox zijn verhuismaterialen en verhuisdozen verkrijgbaar tegen scherpe tarieven.
Onze verhuisdozenservice geldt alleen in combinatie met een verhuisopdracht.
Verhuizen met Movinghelp is duidelijk, direct en dichtbij, via het internet kunt u de verhuizers direct reserveren. Ook kunt u uw opslagbehoefte aangeven en wij regelen een CityBox of Shurgard Opslag, wij helpen bij het verhuizen. Verhuizen werd nog nooit zo simpel met Movinghelp!